Doza de ras







   V-ati gandit vreodata de ce apare depresia, stresul, oboseala si starile de nervozitate?

Traim intr-o lume in care timpul pare a fi foarte pretios, uitam ca timpul trece la fel indiferent de ce facem noi. Suntem prea preocupati de lucruri materiale, inutile uneori ce ne acapareaza efectiv toata ziua. Alergam de colo pana colo, muncim foarte mult, ne distram prea putin, ne consumam mult. Energia noastra se pierde repede si devenim nervosi, obositi, lipsiti de orice alta activitate care ar putea cumva sa ne distreze chiar si pentru cateva minute. Care acele cateva minute sunt extrem de importante cum ar fi: relaxarea in jurul celor dragi noua, glumele spuse in miez de noapte sau in pauze , sustinerea din partea celor dragi , si cel mai important rasul.

De ce e bine sa radem de mai multe ori pe zi?

 Ne ajuta in primul rand sa socializam, sa ne facem relatii, sa ne simtim confortabil cu noi insine. Dispar starile negative, dispare depresia si ne imbunatateste stilul de viata. Chiar daca suntem stresati la locul de munca sau acasa, trebuie sa iesim din acea atmosfera toxica luand o pauza suficienta cat sa iti eliberezi negatisvismul si incarcandu-te usor cu energie pozitiva zambind. Respira si doar gandeste-te la faptul ca totul in viata are o rezolvare si ca mintea si psihicul tau conteaza mai mult decat ceea ce se intampla. Zambeste mereu, fii deschis, nu iti fie teama sa ridici capul din monotonia vietii si sa o lovesti puternic cu o stare de bine, cu zambete largi, cu ganduri pozitive.

Repetati-va mereu in gand cand simtiti ca nu mai exista scapare faptul ca doar existand sunteti o energie buna ce poate rezolva orice puzzle cu ajutorul mintii voastre si a vointei de a dori mai mult inaintand si nu stagnand.

Comments

Popular posts from this blog

Cercul preocuparilor si Cercul influentei

Cum ne pot afecta emotiile viata personala

Strategii pentru o memorie mai eficienta