De la gol , la intreg




"Ce obţinem când devenim profesionişti, maeştri ai domeniilor în care ne antrenăm zi după zi, e regăsirea puterii noastre adevărate!? Ne găsim voinţa şi vocea proprie, precum şi respectul de sine. Devenim cine am fost întotdeauna de fapt, dar ne-a fost frică să acceptăm şi îmbrăţişăm din toată inima."


Cu siguranta , candva, ne-am lovit ,cu totii , de acel sentiment de a nu fi indeajuns de bun, de priceput, de iubit, de intreg..
Fie ca este sentimentul ce altii ni-l inspira, fie ca este inspirat chiar de noi insine. 

Nu trebuie sa uitam niciodata, acel gol, doar noi suntem direct raspunzatori, pentru umplerea lui. Noi decidem, cand, daca, cum si cat de mult vom umple; nimeni altcineva nu este raspunzator pentru acest lucru cum nici noi nu putem controla comportamentul celorlalti fata de noi...asa ca ramane sa fim deschisi lucrurilor rele sau bune , care ne sunt aruncate in fata.

Iubeste-te si respecta-te ca si cum viata ta ar depinde de asta. Fii recunoscator si responsabil in aceeasi masura, bucura-te de reusite si invata din greseli, nu putem controla in totalitate evenimentele ce ne inconjoara, insa putem controla cum sa ne comportam cand ele se intampla. 

"Există lucruri mai cumplite decât moartea şi suferinţa..., atunci când omul îşi pierde respectul faţă de sine." 

Comments

Popular posts from this blog

Cercul preocuparilor si Cercul influentei

Cum ne pot afecta emotiile viata personala

Strategii pentru o memorie mai eficienta