Reimprospatarea interior-exterioara




Este util sa ne punem intrebari. Vrem sa facem mai multe? Sa contribuim mai mult? Sa castigam mai mult?
Pentru raspunsurile aferente vom avea nevoie de disciplina, avem nevoie sa fim pregatiti sa pierdem si sa gasim in acest lucru un castig , sa experimentam lucruri si sa ne bazam pe propria noastra dezvoltare. 
Totul depinde de cum vedem lucrurile, perceptia nu este decat in mintea noastra, noi o conturam.
Gandeste-te la modul actual de a defini fericirea si viziunea pentru viitorul apropiat; acestea sunt raspunsurile , atata timp cat le vom pune intr-un echilibru.

"Nu trebuie sa facem lucruri ca sa putem fi fericiti .
Trebuie sa fim fericiti ca sa putem face lucruri"

Avem posibilitatea sa ne influentam, intr-un subtil mod, realitatea, indraznind sa avem viziuni. 

"Creierele noastre sunt literalmente programate la nivel fizic sa functioneze cel mai bine cand nu sunt intr-o stare negativa sau neutra, ci cand sunt intr-o stare pozitiva. Si totusi, in lumea zilelor noastre , ne sacrificam in mod paradoxal fericirea pentru obtinerea succesului, diminuandu-ne astfel rata de succes a creierului nostru." 
 
-The Happiness Advantage , Shawn A.



Exercitiul propus pentru cresterea ratei de fericire a creierului este practica recunostintei. Sunt sigur ca toti facem progrese, toti avem rezultate , toti suntem iubiti intr-un fel sau altul, toti avem un motiv pentru care sa fim recunoscatori, trebuie doar sa fim constienti de aceste fapte si sa le oferim posibilitatea urmatoarelor experiente spectaculoase ce urmeaza sa aiba loc.


#refreshYourself


Comments

Popular posts from this blog

Cercul preocuparilor si Cercul influentei

Cum ne pot afecta emotiile viata personala

Strategii pentru o memorie mai eficienta